Referenties

Hotel Andaz Amsterdam Prinsengracht Ons hotel is zeer tevreden over de toegangsoplossing met draaideurautomaten welke is gemaakt door OTD. De montage is goed verlopen en we hebben ook sensorlijsten laten plaatsen zodat de deuren automatisch weer openen als er iemand tussen staat. OTD heeft hier een mooie oplossing gemaakt met zijn automatische deuren.

VvE Park Langenoord - Hoogland Wij zijn via onze administrateur / beheerder terecht gekomen bij OTD. Haar offerte sprong er uit door zijn professionaliteit maar was niet de goedkoopste. Vanaf het eerste plezierige contact met Henk Sletering, liep alles gesmeerd. Planning, installatie, uitleg over de werking en nacontrole waren prima in orde. We hebben tevens een onderhoudscontract bij hen afgesloten. Bij eventuele vragen wordt zeer snel gereageerd. Een storing, waarvan de oorzaak niet bij OTD lag, werd snel en adequaat verholpen. Alle bewoners zijn zeer tevreden! Op basis van onze ervaring heeft het bestuur van een tweede gebouw besloten om ook met OTD in zee te gaan. Wij kunnen OTD van harte aanbevelen.

VvE Uilenhof Zwijndrecht Wij zijn zeer tevreden met de manier waarop door OTD vijf automatische draaideursystemen in ons appartementsgebouw zijn geïnstalleerd. Anders dan bij sommige “grote” aanbieders reageerde OTD snel op een offerte-aanvraag. Hoewel niet altijd de goedkoopste, bleek OTD op termijn goedkoper door haar onderhoudsofferte. Voorlichting en uitleg waren goed. Hoewel storingen de afgelopen jaren nauwelijks optraden, werd bij de enkele melding vlot gereageerd en de storing adequaat verholpen. OTD heeft zich laten zien als een goede partner.

VvE Scala Amsterdam We hebben met OTD ons appartementencomplex veiliger en vriendelijker gemaakt. We wilden zorgen voor minder ongewenste gasten en tegelijkertijd het gebouw goed toegankelijk houden. Dat is gelukt met de oplossingen van OTD. De situatie werd persoonlijk in kaart gebracht en in overleg werd een plan gemaakt. We hebben in ons appartementencomplex verschillende typen deuren die allemaal op een andere manier gebruikt worden. Verschillende onderdelen werden ingezet en steeds werden de instellingen gekozen die voor de betreffende deur het beste waren. We hopen op een langdurige samenwerking en een duurzame verbetering van ons gebouw.

Residentie Hof van Hoensbroeck Onze VVE is via internet aan het adres van OTD automatische deuren gekomen. Ons contact met de vertegenwoordiger Henk Sletering was zeer vertrouwd en hij heeft een zeer goede offerte gemaakt voor drie automaten en een tag systeem. Ze kwamen met twee monteurs en hebben alles op een dag alles correct gerealiseerd. Wij vinden de kwaliteit en communicatie zeer goed en zullen OTD verder aanbevelen.Ook de nacontrole na twee maanden was naar tevredenheid.

Woningbouwvereniging Goed Wonen Wij zijn een aantal jaren geleden toevallig (in een nieuwbouwproject van een huisartsenpraktijk) in contact gekomen met de firma OTD en hebben gemerkt dat zij een gedegen kennis hebben van allerlei toegangssystemen. Wij hebben toen voor een ander complex het onderhoud van automatische deuren bij OTD ondergebracht. Inmiddels is OTD onze huisleverancier voor automatische deuren. Wij zijn uitermate tevreden over de dienstverlening van OTD en met name over het meedenken in oplossingen.

VvE "Het Gebouw De Houttuinen" OTD automatische deuren heeft medio 2007 twee deurautomaten geleverd en gemonteerd. Na 7 jaar ging er een defect, maar gelukkig kon OTD dit direct verhelpen, een geweldige service! Deze firma is voor een ieder aan te bevelen.

Hoofddorp Pioniers OTD heeft bij dit moderne nieuwe honkbal stadion alle online en draadloos online toegangscontrole geleverd en geïnstalleerd.

Zorgcentrum De Amandelboom U zou ons een plezier doen om ook de directe chef bij OTD te willen informeren dat het contact met de monteur als zeer prettig werd ervaren en de monteur alles netjes heeft gemonteerd en afgewerkt. Er is regelmatig gevraagd hoe het moet worden ingesteld en er is duidelijke uitleg gegeven van de mogelijkheden die er zijn. Aan het einde is alles netjes opgeruimd. De monteur was erg vriendelijk ten opzichte van ons als klant.

VvE Oosterbaken Wij hebben de samenwerking met OTD automatische deuren van de afgelopen periode als zeer prettig ervaren en hopen dit voort te kunnen zetten in toekomstige projecten

VvE Blankvoorn II Namens bewoners appartementencomplex Blankvoorn II vermelden wij, dat het automatiseren van onze deuren tot volle tevredenheid is uitgevoerd door OTD toegang & comfort B.V. binnen de afgesproken levertijd en conform de uitgebrachte offerte. Sinds de installatie van de automatische deuropener in opdracht van onze VvE Blankvoorn II door OTD is het komen en gaan naar ons gebouw Blankvoorn II een “makkie”.

VvE IJsselzoom I, II en III Vanaf het eerste moment dat er contact is geweest tussen OTD en onze VVE IJsselzoom heeft de relatie een basis van vertrouwen gekregen. Deze is tijdens de periode van onderhandelen en later gedurende de montage verder verdiept. OTD heeft bij ons de voordeuren vervangen voor schuifdeuren en tevens alle andere deuren voorzien van een draaideurautomaat. “Wij zijn blij met OTD in zee te zijn gegaan en hopen dat zij tot in lengte van jaren door mag gaan met het leveren van kwaliteit en service