VvE de Houttuinen – Goes

Goes is een prachtige stad om te wonen en te werken. Het aantal winkels is zelfs vergelijkbaar met dat van een middelgrote stad. Veel winkels zijn gevestigd in historische panden in het gebied direct achter de Grote Markt. Naast de gangbare, landelijke winkelketens heeft Goes een aantal leuke en aparte boetiekjes. Elke dinsdag en zaterdag is er op de Grote Markt een gezellige en drukbezochte markt met allerlei kraampjes.

OTD automatische deuren heeft bij V.v.E. “Het Gebouw De Houttuinen” de deuren geautomatiseerd. In overleg met de beheerder is een schakeling gemaakt waarmee deuren tegelijk openen. Tevens is er een afstandsbediening aanwezig om eenvoudig de deur te openen met een timer om een langere openhoud tijd te geven aan gebruikers die niet zo snel ter been zijn. Vve de Houttuinen is een goed beheerde VvE waar kwaliteit van wonen voorop staat.

VvE "Het Gebouw De Houttuinen" OTD automatische deuren heeft medio 2007 twee deurautomaten geleverd en gemonteerd. Na 7 jaar ging er een defect, maar gelukkig kon OTD dit direct verhelpen, een geweldige service! Deze firma is voor een ieder aan te bevelen.
VvE de Houttuinen - W.J.M. den Boer