Toegangscontrole

OTD heeft jarenlange ervaring in toegangscontrole. Wij weten als geen ander hoe complex het is om te komen tot een specifieke oplossing voor uw toegangen. Wij gebruiken daarom systemen waarmee vele toepassingen zijn te integreren om zo samen met u tot een oplossing te komen. Zo is het met ons software systeem onder meer mogelijk om alle openingen te filteren, gebruikers te groeperen, IP camera’s te integreren, in- en uitklokken van medewerkers, tijdelijke autorisaties te verlenen, intercom te integreren, anti-passback, brandalarm integratie, en talloze triggers en acties zijn toe te passen bij een gebeurtenis. Is dit allemaal te veel voor uw situatie? Ga dan naar stand alone toegangscontrole, eenvoudig kant en klaar toegangssysteem, ideaal voor een VvE of kleiner kantoorgebouw of zelfs woonhuis! Wij voorzien u graag van passend en deskundig advies.

Stand alone

Stand alone toegangscontrole wordt zeer eenvoudig bij gebruik van de Switch II voorgeprogrammeerde kaarten. Deze sets zijn vooraf te programmeren waarna bij een verloren sleutel eenvoudig de “schaduwkaart” kan worden gebruikt om de sleutel ongeldig te maken. Mocht de sleutel gevonden worden dan is deze weer te gebruiken nadat deze met de programmeerkaart is voorgehouden. Achteraf zijn altijd extra sets bij te bestellen. Zeer veilig en geen zorgen over verloren sleutels.


Software

Toegangscontrole met de Net2 software biedt u de mogelijkheid om (eventueel live) te controleren wie er toegang heeft tot uw gebouw. U kunt personen toegang bieden tussen vastgestelde tijden en ingestelde deuren. Ook is het mogelijk om deuren vrij toegankelijk te maken voor bepaalde tijden.

OTD kan toegangscontrole integreren met automatische deuren maar ook andere deuren kunnen wij voorzien van toegangscontrole.