Toebehoren

U wilt uw voordeur, hoofdingang of misschien fietseningang voorzien van een automatische deur. Wij staan als OTD dan voor u klaar. Wij bieden namelijk een complete oplossing voor uw situatie. Wij leveren en installeren alle denkbare accessoires voor uw automatische deur: van activerings sensoren tot veiligheidsgordijnen, voor iedere situatie vinden wij de juiste oplossing.

Contactloze bediening van deuren: OTD automatische deuren levert de oplossing met een schuifdeur of deurautomaat en ook de bediening kan geheel contactloos met een openingssensor of de contactloze wave schakelaar.

Impulsgevers

De juiste impulsgevers zijn van belang voor een goede installatie. Waarbij voor de ene situatie een platte elleboogschakelaar, al dan niet draadloos ideaal is, is bij de andere situatie een rode of zwarte paddenstoel drukknop de uitkomst. Een sleutelschakelaar, bewegingssensor, elleboogschakelaar… er zijn vele manieren om uw deur te openen. Daarnaast is het mogelijk om uw deur geheel contactloos te laten openen met sensors, contactloze wave schakelaars of door onze Remootio App.

Ga naar Impulsgevers

Sensoren

OTD levert diverse sensoren, met radar of infrarood veld of een combinatie hiervan. Voor detectiesensoren worden richtingsgevoelige sensors gebruikt, voor een betrouwbare detectie bij het aan komen lopen. Infrarood sensoren worden vaak als veiligheidssensor gebruikt, ook wel aanwezigheidsdetectie genoemd en zijn onontbeerlijk voor een betrouwbare installatie volgens de EN16005 norm.

Ga naar Sensoren

Sleutelschakelaars

Onze sleutelschakelaars kunnen worden gebruikt voor meerdere toepassingen. Zo zijn er puls sleutelschakelaars waarmee een deurautomaat wordt bediend of er zijn sleutelschakelaars met een houdcontact waarmee bijvoorbeeld een deur kan worden opengezet of iets kan worden uitgeschakeld. Wij hebben diverse in- en opbouw modellen beschikbaar, ook voor uw specifieke situatie!

Ga naar Sleutelschakelaars

Veiligheid

Vanaf april 2013 is de nieuwe regelgeving EN 16005 van kracht. In deze norm staat de veiligheid van personen centraal bij het gebruik van automatische deuren. OTD heeft de kennis en producten om een veilige installatie te verzorgen. Zo kunnen wij veiligheidssensoren, vinger beschermingsprofielen en noodschakelaars toepassen. Ook het in de norm verplicht gestelde onderhoud aan uw automatische deur draagt bij aan een veilige doorgang.

Ga naar Veiligheid

Zuilen

Niet altijd kan een knop of kaartlezer eenvoudig op de juiste plaats worden gemonteerd. Wij kunnen diverse zuilen leveren waarop wij de elleboogschakelaar, paddenstoel drukknop of kaartlezers kunnen monteren. Ook in RAL kleur leverbaar of op maat gemaakt voor uw situatie.

Ga naar Zuilen

Vergrendelingen

Om deuren op bepaalde posities te vergrendelen en elektronisch door een automatische deur of via toegangscontrole te openen, zijn er elektrische sloten en vergrendelingen. Hierin zijn grote verschillen. OTD biedt verschillende oplossingen, voor elk budget en voor elke behoefte. Wij adviseren u graag welke elektrische vergrendelingen in uw geval zijn aan te bevelen.

Ga naar Vergrendelingen

Draadloos

Voor de ene gebruiker is het luxe, de ander is afhankelijk van een afstandsbediening. Maar draadloos schakelen wordt steeds vaker toegepast. Onze verschillende drukknoppen zijn ook draadloos te installeren, zo voorkomt u opbouw kabelgoten. Wij bieden diverse handzenders, ontvangers en losse zenders die in andere producten kunnen worden ingebouwd.

Ga naar Draadloos