Over ons

OTD levert en installeert automatische deuren. Daar staan wij voor. Wij streven naar een perfect werkende, goede installatie.  U wenst een betrouwbare oplossing voor uw situatie. Wij leveren dit. Van ontwerp tot en met realisatie, onderhoud en beheer van automatische deuren. OTD is importeur en installateur van Gilgen Door Systems, een Zwitserse fabrikant met betrouwbare producten van hoge kwaliteit. Wij leveren daarnaast diverse toegangscontrole systemen, wat aansluit op de wens van de gebruiker. Daarnaast zijn wij continue op zoek naar goede en innovatieve oplossingen op het gebied van elektronische deursluitingen en totaaloplossingen.

Al onze  producten uit het assortiment zijn zorgvuldig  geselecteerd volgens de volgende criteria:
– Kwaliteit
– Design
– Betrouwbaarheid
– Veiligheid

Met een zeer breed assortiment aan mechanische en elektromechanische kwaliteitsproducten heeft OTD alle ingrediënten in huis voor het realiseren van uw ideale oplossing. Wij hebben een ervaren team van medewerkers die u actief kunnen adviseren. Daarnaast beschikken wij in Leerdam over een showroom waar door ons te leveren artikelen zijn gepresenteerd. Deze ruimte wordt ook actief gebruikt voor het geven van scholingen aan u en uw personeel. Bij ons kopen betekent voor u gebruik maken van een goede service, een vakkundige installatie en een betrouwbaar advies.

OTD toegang & comfort B.V. is een familiebedrijf waarbij OTD staat voor Oudshoorn Technische Dienstverlening. Daar is het ooit mee begonnen en intussen zijn we uitgegroeid tot een volwaardig installateur en importeur van automatische deuren.  Op deze site leest u meer over ons werk, onze referenties en wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt via deze site uiteraard ook reageren of een afspraak maken bij u op locatie of op ons kantoor in Leerdam. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!