Gilgen Door Systems bestaat 60 jaar!

OTD is importeur van het Zwitserse Gilgen Door Systems. In 1961 legde Jakob Gilgen Senior in een kleine garage in Schwarzenburg de basis voor het wereldwijd actieve bedrijf dat we vandaag kennen. Als eenmanszaak fabriceerde hij de eerste automatische aandrijfsystemen voor deuren en poorten stuk voor stuk en installeerde hij deze bij zijn klanten. Dit.. Meer lezen »


Deurautomaat Gilgen FD10

Aantoonbaar betrouwbaar

Aantoonbare betrouwbaarheid Gilgen FD10 draaideurautomaat Met succes heeft onze draaideurautomaat Gilgen FD10 de TÜV certificering doorstaan en is getest op 1 miljoen keer openen en sluiten. De nieuwe, slechts 70mm hoge behuizing zorgt voor nog meer toepassingen bij een lage plafondhoogte en zorgt voor een mooie uitstraling. De arm kan zowel trekkend als duwend worden.. Meer lezen »


OTD, verhuizing, verhuist, Gilgen

Verhuisbericht

Verhuizing een feit! We zijn er achter de schermen al een tijd mee bezig, maar nu gaat het echt gebeuren. OTD toegang & comfort B.V. verhuist alle activiteiten naar een bijna twee keer zo groot pand elders op bedrijventerrein Nieuw Schaik in Leerdam. Een grotere jas was nodig, omdat het huidige pand aan de Ambachtstraat.. Meer lezen »


VvE beurs bouw en wonen Gorinchem deurautomaat ingang VVE beheerder

Beurs Bouw en Wonen

Op donderdag, vrijdag en zaterdag van 30 maart tot 1 april 2017 kunt u ons vinden op de VvE beurs Bouw en wonen te Gorinchem. Deze gecombineerde vak-, VvE- en woningeigenarenbeurs is een absolute must voor VvE’s. U vindt hier alle soorten bedrijven die uw VvE helpen up-to-date te blijven op het gebied van onderhoud,.. Meer lezen »


VvE beurs automatische deuren OTD Gilgen

VvE beurs Rotterdam 2016

De VvE beurs in de Laurenskerk te Rotterdam is de onafhankelijke informatiebeurs waar VvE’s, VvE bestuursleden en VvE beheerders diverse onderhoudsbedrijven en dienstverleners elkaar kunnen ontmoeten. De VvE beurs Rotterdam vindt plaats op donderdag 19 mei 2016 in de Laurenskerk Rotterdam en is gratis toegankelijk voor bezoekers. Wij nodigen u van harte uit om onze.. Meer lezen »


Westergasfabriek Amsterdam VvE Beurs

VvE Beurs Amsterdam Westergasfabriek

De VvE beurs Amsterdam is de onafhankelijke informatiebeurs waar VvE’s, VvE bestuursleden en VvE beheerders diverse onderhoudsbedrijven en dienstverleners elkaar kunnen ontmoeten. De VvE beurs Amsterdam vindt plaats op donderdag 7 april in de Westergasfabriek in Amsterdam (locatie: Zuiveringshal West). OTD automatische deuren is te vinden op alle VvE beurzen die georganiseerd worden door RTR.. Meer lezen »


HSSC'61 sponsor OTD automatische deuren

Shirtsponsor voetbalelftal

Met trots presenteert de voetbalploeg van H.S.S.C. ‘61 uit Hei en Boeicop haar nieuwe wedstrijdshirts met de nieuwe sponsor: OTD automatische deuren. In dit team speelt ook een vertegenwoordiger van OTD automatische deuren, die de teamspirit van het bedrijf over kan brengen op zijn teamgenoten. De eerste competitiewedstrijd in de nieuwe shirts wordt gespeeld op.. Meer lezen »


Codepaneel codeslot proximity design personeelsingang

Digitaal codepaneel

OTD automatische deuren heeft een nieuw product toegevoegd: een digitaal codepaneel. Dit modern vormgegeven codeslot is geschikt voor het ontgrendelen van elektrische vergrendelingen, het aansturen van deurautomaten of andere toepassingen. De schakeling vindt plaats door het intoetsen van een code of het voorhouden van een RFID contactloze kaart. Tevens is het paneel in dagstand als aanraakschakelaar te gebruiken.. Meer lezen »


Gilgen door systems OTD distributeur

Officiële distributeur Gilgen Door Systems

OTD is een technische installateur gespecialiseerd in automatische deuren en toegangscontrole. Complete toegangsoplossingen worden samen met de opdrachtgever bedacht en geïnstalleerd. Met Gilgen Door Systems beschikken we over een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige leverancier van automatische deuren. Deze Zwitserse onderneming is zeer gespecialiseerd en biedt enkel hoogwaardige oplossingen. De oplossingen van OTD automatische deuren OTD staat voor de ontwikkeling, productie.. Meer lezen »


Contactloze wave schakelaar

Wave schakelaar

OTD automatische deuren heeft een nieuw product toegevoegd: de Wave schakelaar. De contactloze wave schakelaar is geschikt voor het ontgrendelen van elektrische vergrendelingen, het aansturen van deurautomaten of andere toepassingen. De schakeling vindt plaats door bijvoorbeeld de hand of de voet  voor de schakelaar langs te halen. De afstand waarbij de wave schakelaar schakelt is in.. Meer lezen »