Impulsgevers

De juiste impulsgevers zijn van belang voor een goede installatie. Waarbij voor de ene situatie een platte elleboogschakelaar, al dan niet draadloos ideaal is, is bij de andere situatie een rode of zwarte paddenstoel drukknop de uitkomst. Een sleutelschakelaar, bewegingssensor, elleboogschakelaar… er zijn vele manieren om uw deur te openen. Daarnaast is het mogelijk om uw deur geheel contactloos te laten openen met sensors, contactloze wave schakelaars of door onze Remootio App.

Elleboogschakelaar

Onze zeer fraai vormgegeven platte drukknoppen, ook wel elleboogschakelaars genoemd, zijn geschikt voor het schakelen van elektrische vergrendelingen, automatische deuren of andere toepassingen. De schakelaar kan eenvoudig worden gemonteerd en is zeer geschikt om door kinderen, ouderen en minder validen te worden bediend. Wij onderscheiden ons door geen sticker te gebruiken, welke snel slijtage vertoond maar de letters DEUR OPEN zijn gegraveerd in deze elleboogschakelaar. Ook is de elleboogschakelaar eenvoudig draadloos uit te voeren, zo is er geen leidingwerk en bekabeling benodigd.


Contactloze wave schakelaar

Steeds vaker toegepast: de contactloze wave schakelaar. De moderne, hygiënische wave schakelaar is een contactloze bewegingssensor die op basis van radartechnologie werkt. De deur kan worden geopend door een simpele hand- of voetbeweging. Deze technologie is met name nuttig wanneer de schakelaar om hygiëne- of comfortredenen niet mag worden aangeraakt, zoals in ziekenhuizen, woon- zorgcomplexen, hotels, restaurants, voedingsindustrie, farmaceutische industrie, clean rooms en logistiek.

De contactloze wave schakelaar kan zowel in- als opbouw toegepast worden. Homogene en stabiele detectie dankzij radartechnologie. Detectieveldgrootte instelbaar van 10 tot 60 cm. Instelbare LED kleuren. Mogelijkheid om de deur open te laten via de toggle-modus. Vergemakkelijkt de toegang voor personen met beperkte mobiliteit. Schakelaar is voorzien van een antimicrobiële afwerking en is te koppelen met externe schakelingen (toiletschakeling).


Paddenstoel drukknop

Deze paddenstoel slagvaste drukknoppen zijn geschikt voor het schakelen van elektrische vergrendelingen, automatische deuren of andere toepassingen. De drukknop is verkrijgbaar met zwarte of rode bol en is makkelijk te bedienen. Daarnaast zijn de modellen waterdicht en daarom dus ook geschikt voor buitenmontage. Ook is de paddenstoel drukknop eenvoudig draadloos uit te voeren, zo is er geen leidingwerk en bekabeling benodigd.


Infrarood knop

De infrarood knop met een inbouwmaat van 19 mm kan worden toegepast in een smal kozijn. Dit is een contactloze schakelaar met een instelbaar bereik van 30-100 mm. Standaard brandt een rode LED rand en bij bediening zal deze groen oplichten. De infrarood knop is contactloos te bedienen en kan met of zonder achterplaat worden gebruikt.


RVS drukknop

Deze RVS drukknop is een sterke en makkelijk toe te passen onverwoestbare drukknop. Optioneel is een model verkrijgbaar met LED rand, welke in blauw, groen en rood verkrijgbaar is zodat ook in het donker de knop te vinden is, of te gebruiken als indicatie dat de knop is ingedrukt. Te gebruiken met of zonder achterplaat.


Wipschakelaars

Deze drukknoppen (wipschakelaars) zijn geschikt voor het schakelen van elektrische vergrendelingen, automatische deuren of andere toepassingen. De schakelaar kan worden geleverd als puls- of continue schakelaar (houd contact). Er is keuze uit een opbouw- en inbouwuitvoering. De standaard tekst “deur open” kan worden aangepast met een tekst of symbool naar eigen keuze.


Rolstoel drukknop

Voor bepaalde situaties is een speciale drukknop benodigd. Deze rolstoel drukknop voor personen met verlaagde mobiliteit, is uitgevoerd met rolstoel logo en kan worden gebruikt om een deur bijvoorbeeld een langere openhoud tijd te geven of als herkenningspunt voor rolstoelgebruikers.


Remootio

Uw automatische deur, gemotoriseerde hekwerk, poort of garagedeur openen via een app op uw telefoon? Dit kan met Remootio, een kleine unit, aangesloten aan uw deur welke u via de app kunt bedienen, en zelfs meer!

Deze unit kan op uw Wifi netwerk worden ingesteld en u kunt 20 of 100 unieke gebruikers toegang geven om de ingang te gebruiken, en per persoon instellen of dit alleen via bluetooth, alleen via uw eigen Wifi netwerk of ook via internet kan. Ook op bepaalde tijden – u bent volledig in controle.

U kunt de app gebruiken, maar ook koppelen met Alexa en Siri, om via spraakbediening uw toegang te openen. Meerdere deuren kunnen vanuit 1 app worden bediend, en voor de echte techneuten is er een open API mogelijk, zo kunt u een eigen scenario schrijven waarbij u de deur, een hekwerk of automatische garagedeur kan laten openen!

Meer weten? Kijk dan eens op www.remootio.nl


Codepaneel

Dit robuuste codepaneel is een codeslot met meerdere functies. Naast een code kunnen ook contactloze RFID keycards worden geautoriseerd.  De behuizing is van roestvrij staal en de toetsen zijn zeer slijtvast. Ideaal voor allerlei ingangen en uitstekend te combineren met een automatische deur of een elektronische vergrendeling waarna na intoetsen juiste code u de deur kunt openen. Dit betreft een stand-alone oplossing en is het beste toe te passen voor een enkele deur. Wanneer u meer controle wilt of meer opties in gebruik, kijk dan op www.otdtoegangscontrole.nl


Druppel en tag lezer

De druppel en tag lezer kan worden gebruikt voor het geautoriseerd openen van een deur. Er zijn diverse lezers verkrijgbaar voor verschillende toepassingen. Ook de aansturing kan via software of via een unieke stand-alone oplossing waarbij voorgeprogrammeerde kaarten worden gebruikt. U kunt alle informatie vinden onder het menu toegangscontrole.