Draadloos

Voor de ene gebruiker is het luxe, de ander is afhankelijk van een afstandsbediening. Maar draadloos schakelen wordt steeds vaker toegepast. Onze verschillende drukknoppen zijn ook draadloos te installeren, zo voorkomt u opbouw kabelgoten. Wij bieden diverse handzenders, ontvangers en losse zenders die in andere producten kunnen worden ingebouwd.

Afstandsbediening standaard

Automatische deuren kunnen eenvoudig worden geopend met een afstandsbediening. Onze standaard afstandsbedieningen zijn verkrijgbaar met 1, 2 of 4 kanalen (drukknoppen) zo kunt u met één afstandsbediening meerdere deuren bedienen of meerdere functies uitvoeren zoals de deur open laten staan met een tweede knop. Hier is wel een 2-kanaals ontvanger voor benodigd. Een lange batterijduur en ergonomische greep maakt dit een zeer goede afstandsbediening voor een deurautomaat.


Afstandsbediening metaal

Deze zeer fraaie en sterke afstandsbediening met 4 drukknoppen is toe te passen op onze ontvangers. Een zeer innovatief product met een veilige wisselende code, waar ook de standaard afstandsbediening gebruik van maakt. Optioneel is deze afstandsbediening ook te leveren met een contactloze Mifare chip zodat deze afstandsbediening ook voor een toegangscontrole systeem kan worden gebruikt.


Inbouw zender

Deze inbouw zender kan worden toegepast om elke drukknop draadloos uit te kunnen voeren. Zo kunnen we een paddenstoeldrukknop, rolstoel drukknop, RVS drukknop, wipschakelaar en zelfs sleutelschakelaar draadloos uitvoeren! Dit betekend dat er geen kabelgoten benodigd zijn als een inbouw zender ingebouwd wordt.


Ontvanger 1 kanaal

Deze zeer kleine ontvanger 1 kanaal, voorzien van 1 relais kan worden ingebouwd in de deurautomaat. Zo kunnen eenvoudig afstandsbedieningen en draadloze drukknoppen worden ingeleerd met een veilige zogenaamde “hopping” code. Deze ontvanger heeft voldoende bereik en kan worden voorzien van een extra antenne om het bereik ook nog te vergroten. Bij elk te bedienen installatie dient een ontvanger te worden ingebouwd.


Ontvanger 2 kanalen

Deze compacte ontvanger 2 kanalen, voorzien van 2 relais kan worden ingebouwd in de deurautomaat. Zo kunnen eenvoudig afstandsbedieningen en draadloze drukknoppen worden ingeleerd met een veilige zogenaamde “hopping” code. Met 1 relais kan een openingspuls worden gegeven waarna de deur weer sluit, en met het andere relais kan via een andere knop op uw afstandsbediening de deur worden opengezet en na weer drukken op dezelfde knop kan de deur weer worden gesloten.


Elleboogschakelaar draadloos

Onze  elleboogschakelaar draadloos is af-fabriek uitgevoerd met een draadloze zender. Wanneer een ontvanger in de automatische deur is ingebouwd, dan kan de elleboogschakelaar draadloos overal binnen het bereik van de ontvanger eenvoudig worden gemonteerd zonder bekabeling! Dus geen kabelgoten langs de nieuwe muur of gaten in de plint of het kozijn. Ook in de elleboogschakelaar draadloos zijn de letters DEUR OPEN ingegraveerd in de bovenzijde.