Stand alone

Stand alone toegangscontrole wordt zeer eenvoudig bij gebruik van de Switch II voorgeprogrammeerde kaarten. Deze sets zijn vooraf te programmeren waarna bij een verloren sleutel eenvoudig de “schaduwkaart” kan worden gebruikt om de sleutel ongeldig te maken. Mocht de sleutel gevonden worden dan is deze weer te gebruiken nadat deze met de programmeerkaart is voorgehouden. Achteraf zijn altijd extra sets bij te bestellen. Zeer veilig en geen zorgen over verloren sleutels.

Kaartenset stand alone

Bij deze kaartenset is er geen software of zelfs computer nodig. Een vooraf geprogrammeerde set kaarten geeft toegang tot 1 of meerdere toegangen. De sets zijn verkrijgbaar met 10, 25, 50 of 100 toegang tags (elektronische sleutels). Bij voorhouden programmeerkaart voor lezer zijn alle tags werkend op deze lezer. Het is mogelijk een individuele tag te wissen met de bijgeleverde schaduwkaart. Ook is het met diverse functiekaarten mogelijk de functies in te stellen. Eenvoudig en zeer geschikt als toegangssleutel appartementencomplex, kantoor of flatgebouw.


Switch II controller

De switch II controller wordt geplaatst aan de “veilige” zijde van de deur. Het is mogelijk om een accu te plaatsen zodat de kaartlezer blijft werken bij een stroomstoring. Hieraan kunnen alle verschillende types proximity lezers worden aangesloten, afhankelijk van welk model benodigd is of esthetisch het beste past in uw gebouw. Eventueel kan een extra handsfree optie worden geïnstalleerd, u hoeft dan zelfs de tag niet voor te houden maar de deur zal openen als u in de buurt komt! Ideaal voor gebruik met deurautomaat waarbij  de deur automatisch opent wanneer u aan komt lopen met boodschappen of met de scootmobiel aan komt rijden.


Parking lezer

Uw Switch II systeem kan worden uitgebreid met een parking lezer bij uw parkeergarage. Uw handsfree sleutel met een leesafstand van 5 meter zorgt ervoor dat u toegang krijgt als u aan komt rijden. Hoe vervelend is het om een afstandsbediening te wissen als deze defect, kwijt of gestolen is? Met een handsfree sleutel heeft u een eenvoudige schaduwkaart om een key te wissen of eventueel weer toe te voegen. De heldere indicatie LED die zelfs in zonlicht goed is te zien, is rood en zal groen oplichten wanneer toegang geautoriseerd is.