Software

Toegangscontrole met de Net2 software biedt u de mogelijkheid om (eventueel live) te controleren wie er toegang heeft tot uw gebouw. U kunt personen toegang bieden tussen vastgestelde tijden en ingestelde deuren. Ook is het mogelijk om deuren vrij toegankelijk te maken voor bepaalde tijden.

OTD kan toegangscontrole integreren met automatische deuren maar ook andere deuren kunnen wij voorzien van toegangscontrole.

Software Net2

De Net2 software geeft u alle mogelijkheden die een modern toegangscontrole systeem kan geven. Zo is het mogelijk om alle openingen te filteren, gebruikers te groeperen, IP camera’s te integreren, in- en uitklokken van medewerkers, tijdelijke autorisaties te verlenen, intercom te integreren, anti-passback, brandalarm integratie, en talloze triggers en acties zijn toe te passen bij een gebeurtenis. Ook nummerbord herkenning is mogelijk te integreren. Daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden eventueel toegepast op uw situatie. Wij voorzien u graag van passend advies voor uw situatie.

Net2 controller

De Net2 controller kan in een bestaand netwerk worden opgenomen, gekoppeld worden met andere controllers en is bedoeld voor de communicatie met de server. Aan deze controller kunnen alle type kaartlezers worden aangesloten, van de eenvoudige magneetkaartlezer (ook bijvoorbeeld uw TL tennispas kan worden toegepast) tot een contactloze proximity lezer of een ander type lezer. Ook een externe drukknop of eventueel brandmelder kan hierop aangesloten worden.


Proximity lezer P-reeks

Deze standaard proximity lezer is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes en  kan gebruikt worden met de software en stand-alone systemen. De P-reeks kenmerkt zich door een eenvoudig toe te passen lezer in 38, 50 of 75 mm breedte. Daarnaast is er een 200 mm uitvoering die gebruikt kan worden bij metalen achtergronden. Deze lezers worden toegepast in kantoren, VvE’s, openbare gebouwen en instellingen. In zwart of wit uit te voeren. Worden gebruikt met contactloze proximity kaarten, horloges, of sleutelhangers.


Inbouwlezer proximity

De inbouw lezer kan in een muur, kozijn of andere constructie ingebouwd worden en kan gebruikt worden met de software en stand-alone systemen. Daardoor is deze lezer ideaal in gebieden die zijn blootgesteld aan vandalisme en waar opzettelijke schade, problemen zou kunnen veroorzaken. De lezer kan worden uitgerust met een afdekkapje, geleverd in verschillende kleuren. De afdekkap wordt alleen gebruikt als markering, zodat de gebruikers weten waar ze hun kaarten of tags moeten voorhouden.


Vandaalbestendige proximity lezer

De vandaalbestendige proximity lezer  kan gebruikt worden met de software en stand-alone systemen en bevindt zich in een gietmetalen behuizing met een verchroomde afwerking. Dit is een mooie, robuuste lezer. Aangezien de lezer al een metalen behuizing heeft, presteert hij niet minder als hij vlak in de buurt van andere metalen voorwerpen wordt gemonteerd. Hierdoor is deze lezer ideaal voor installatie op metalen deurposten, leespalen van parkeerplaatsen, enz.


Proximity marine lezer

De proximity marine lezer kan gebruikt worden met de software en stand-alone systemen. De behuizing is gemaakt uit marine RVS en is ideaal voor de marine, toepassingen bij de kust en andere barre omgevingen. De lezer is voorzien van een blauwe achtergrondverlichting om de zichtbaarheid te optimaliseren. De lezer is 106mm van doorsnee en is slechts 14mm diep.


Proximity architecturale lezer

De Proximity architecturale lezer is ontworpen als discrete en stijlvolle aanvulling op installaties op locaties waar belang aan de esthetica wordt gehecht. De lezer is vervaardigd van hoge kwaliteit materialen en heeft 3 hoge intensiteit LED’s. De lezer bestaat uit twee hoofdcomponenten, de lezer en zijn insert. Er zijn 3 standaard soorten insert leverbaar: hout, glas en steen. Er kunnen ook inserts van andere, niet-metalen materialen worden vervaardigd. Dit biedt bijna onbegrensde mogelijkheden voor het installeren van een lezer die werkelijk bij zijn omgeving aansluit.


Proximity LCD-lezer

De proximity LCD-lezer is uniek. De voorkant van de lezer bestaat uit een LCD-kleurenscherm met achtergrondverlichting. Het LCD-scherm kan geconfigureerd worden om andere afbeeldingen weer te geven. Zo kan het logo of de naam van een bedrijf bijvoorbeeld op alle lezers op een locatie worden weergegeven. Ook kunnen er verschillende afbeeldingen worden weergegeven als de toegang aan een gebruiker wordt verleend of geweigerd. Zeer vooruitstrevende oplossing, met vele mogelijkheden.


Proximity lezer met codepaneel

Proximity lezer met codepaneel geïntegreerd . Hiermee wordt toegang verleend met kaart/tag en daarnaast moet nog een PIN code worden ingevoerd. De lezers worden geleverd met witte of zwarte fronten. Met dit codepaneel kunnen ook extra functionaliteiten worden toegevoegd. Wij geven u graag advies hierin.


Vingerafdruk lezer

Met de Net2 software is het ook mogelijk uw vingerafdruk als sleutel te gebruiken (biometrische key). Het inleren van een vingerafdruk is volledig geïntegreerd in de Net2 software. Zo eenvoudig het is om een nieuwe kaart of tag in te leren, zo eenvoudig leert u nu één of meerdere vingers in bij een gebruiker. De vingerafdruk lezer is zeer betrouwbaar in gebruik en geeft u de ultieme veiligheid op het gebied van toegangscontrole.


Kenteken lezer

De kenteken lezer is te integreren in de Net2 software. De systeembeheerder kan het kenteken naast andere kaarten of tags eenvoudig toevoegen aan een gebruiker in de Net2 software, dit is daarom  een van de eenvoudigste kenteken toegangscontrole oplossingen op de markt. Ook het creëren van rapporten om te zien welk voertuig wanneer is binnengekomen en weer is vertrokken is in de Net2 software zeer eenvoudig. Alle Europese kentekens zijn in te voeren bij een gebruiker.


Magneetkaartlezer

De magneetkaartlezer kan gebruikt worden met de software systemen. Om de kaart te lezen dient de magneetstrip te worden doorgehaald. Steeds vaker worden proximity kaarten toegepast maar met de magneetkaartlezer kunnen bijvoorbeeld ook bestaande ledenpassen van tennisverenigingen worden uitgelezen.


QR code lezer

De QR code lezer kan worden gebruikt als toegangslezer. Artikelcodes en personeelsnummers worden steeds vaker weergegeven als QR- of streepjescodes omdat deze sneller en accurater gescand kunnen worden dan letter- en cijfercombinaties. Het is mogelijk deze QR- of barcodelezer te integreren in de Net2 software. Hiervoor dient de lezer te worden aangesloten op een Net2 plus controller. Door het aanbieden van een code aan de QR- of barcodelezer wordt een signaal afgegeven aan de software. Aan de hand van vooraf ingestelde gebruikersopties wordt aan de gebruiker van deze code wel of geen toegang verleend. U kunt dan eenvoudig papieren dag- week- of maandkaarten afdrukken.


Intercom net2 entry

De intercom Net2 Entry is een deurintercom systeem dat zowel standalone of in combinatie met de Net2 software kan functioneren. De intercom Net2 Entry heeft een stijlvol design en is geschikt voor bijna iedere omgeving. Het kunststof paneel heeft een geborsteld stalen uiterlijk waardoor het paneel een degelijke en robuuste uitstraling heeft. De ingebouwde infrarood leds rondom de camera zorgen voor extra veiligheid, ook als er minder licht beschikbaar is. Het paneel is IP55 en werkt onder alle weersomstandigheden. Optioneel kan een extra IP camera worden toegevoegd, dan kunt u ook een 2e camera zien. Bekabeling gaat d.m.v. CAT5 kabels, ook bestaande netwerken kunnen worden gebruikt. De intercom Net2 Entry is voorzien van een proximity lezer om eenvoudig met een tag of kaart de deur of automatische deur te openen. Ook zijn er geavanceerde mogelijkheden zoals verlichting schakelen bij aanbellen of een externe bel in een fabriekshal.


IP camera’s

Met Net2 software en Milestone camerasoftware kan eenvoudig een koppeling worden gemaakt. Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk om bij een opening van een deur direct de beelden erbij te zoeken! Ook zijn de camera’s te zien vanuit de Net2 software, wat eenvoudig is voor de beheerder. Daarnaast is het mogelijk om ook één van de IP camera’s te gebruiken als extra camera bij de intercom Net2 Entry, zo kan iemand de persoon voor de deur zien maar ook in het 2e scherm een overzicht van de straat, dit verhoogt uw veiligheid! Diverse camera’s en behuizingen zijn toepasbaar, wij geven u graag advies.


Caller ID lezer

De caller ID lezer zorgt ervoor dat iedere telefoon met nummerherkenning kan worden gebruikt om toegang te krijgen. Toepassingen voor deze lezer: Slagbomen/schuifhekken, op afstand In/Uit klokken, Toegang tot gemeenschappelijke ruimtes, apparatuur aan/uit schakelen en het vanaf afstand openen van deuren. Net als elke andere tags of keycards is het toegangsniveau van de telefoon bij diefstal eenvoudig te wijzigen naar ‘Nooit Toegang’, ‘Verloren’, of te verwijderen in de Net2 software. Zo is uw telefoonnummer de sleutel!


Net2 anywhere

Net2 Anywhere is een webbased online oplossing voor de Net2 software. Net2 Anywhere kunt u gebruiken via een web browser of iPhone apps, zodat u met uw telefoon of vanaf internet een gebruiker kunt toevoegen, een deur kan openen of gebeurtenissen kan checken. In plaats van Net2 beheren op de locatie zelf kunt u het nu zelfs wereldwijd!