VvE IJsselzoom I – Capelle a/d IJssel

OTD heeft bij alle gebouwen van VvE IJsselzoom I, II en III de deuren geautomatiseerd. Bij elke hoofdingang is de draaideur vervangen voor een Gilgen SLX-M schuifdeur en de daarop volgende deur is geautomatiseerd met een draaideuraandrijver. Ook zijn alle deuren naar de parkeergarages geautomatiseerd en de draaiende deuren naar de liften zijn vervangen door schuifdeuren om het woongemak te bevorderen.

Bij alle toegangsdeuren waar een intercom is gesitueerd zijn deze ook gekoppeld met de automatische deur zodat bij bezoek ook de deur automatisch opent zonder deze open te hoeven duwen.

VvE IJsselzoom I, II en III Vanaf het eerste moment dat er contact is geweest tussen OTD en onze VVE IJsselzoom heeft de relatie een basis van vertrouwen gekregen. Deze is tijdens de periode van onderhandelen en later gedurende de montage verder verdiept. OTD heeft bij ons de voordeuren vervangen voor schuifdeuren en tevens alle andere deuren voorzien van een draaideurautomaat. “Wij zijn blij met OTD in zee te zijn gegaan en hopen dat zij tot in lengte van jaren door mag gaan met het leveren van kwaliteit en service
Bestuur VvE IJsselzoom I