VvE Oosterbaken – Hoogvliet

Met een hoogte van 99 meter markeert het Oosterbaken in 2006 het hoogste punt van Hoogvliet. Behalve een fysiek baken in de Rotterdamse deelgemeente, is het Oosterbaken ook een van de belangrijkste projecten in het kader van de herstructurering van Hoogvliet.

Het Oosterbaken is een luxe appartementengebouw met 33 verdiepingen en 129 drie- en vierkamerappartementen in 17 typen. Het onderscheid zit in woonoppervlakte – variĆ«rend van 90 tot 183 vierkante meter – en indeling. Alle appartementen hebben een ruime, op de zon gerichte woonkamer. De huidige en toekomstige bewoners profiteren daarmee optimaal van het dag- en zonlicht en het panoramische uitzicht over het Oedevlietsepark en de Oude Maas.

OTD verzorgt het onderhoud van alle automatische deuren van dit prachtige gebouw in opdracht van VvE Oosterbaken. Wij hopen dit in lengte van jaren te blijven doen en zo bij te dragen aan het onderhoud van het Oosterbaken.

VvE Oosterbaken Wij hebben de samenwerking met OTD automatische deuren van de afgelopen periode als zeer prettig ervaren en hopen dit voort te kunnen zetten in toekomstige projecten
Bestuur VvE Oosterbaken - Hoogvliet