Hoofddorp Pioniers

De nieuwe club accommodatie van de Hoofddorp Pioniers, ETO ballpark is door OTD toegang & comfort B.V. voorzien van een proximity (RFID) toegangscontrolesysteem.

Elektronische toegangscontrole levert de meest efficiënte en geschikte manier om het gebouw en de bezittingen te beveiligen. Door een toegangscontrolesysteem te installeren hoeft u nooit meer een slot of cilinders vervangen.

RFID kaarten of keyfobs (contactloze sleutelhangers) worden gebruikt om toegang te autoriseren tot de deuren die aangesloten zijn op het systeem. De kaarten kunnen tevens op een eenvoudige manier geblokkeerd worden in het systeem indien ze zoek zijn of gestolen werden, of indien ze niet werden teruggegeven nadat iemand de club heeft verlaten. Geblokkeerde kaarten krijgen geen toegang tot de deuren die aangesloten zijn op het systeem.

Naast de bekabelde online lezers zijn ook draadloze Paxlock kaartsloten geïnstalleerd op kantoordeuren, kasten en opbergruimtes.

Wilt u meer informatie of advies over toegangscontrole voor uw specifieke locatie? Neem dan contact met ons op.

Hoofddorp Pioniers OTD heeft bij dit moderne nieuwe honkbal stadion alle online en draadloos online toegangscontrole geleverd en geïnstalleerd.