Hof van Hoensbroeck

Het appartementengebouw “Residentie Hof van Hoensbroeck” is voorzien van alle gemakken, waaronder lift, parkeerplaats in afgesloten ondergrondse parkeergarage met elektrische bedienbare poort en berging. Het complex is rustig gelegen in een boomrijke omgeving met een prachtige tuin in het centrum van Hoensbroek. Het marktplein en de ingang tot de winkelstraat Hoofdstraat – Kouvenderstraat zijn op loopafstand gelegen.

Om een betere toegang te creƫren voor bewoners en bezoekers heeft OTD automatische deuren de toegangsdeuren voorzien van een draaideurautomaat. Tevens is een tag systeem toegepast zodat bewoners met een geldige druppel eenvoudig na voorhouden tag de deur automatisch kunnen openen. Wanneer een tag kwijtraakt is deze eenvoudig te wissen met de bijbehorende schaduwkaart. Zo zijn er niet talloze sleutels in omloop welke de ingang van het complex kunnen openen. Om kabelgoten te voorkomen en het aanzicht van het pand gelijk te houden, is gekozen voor draadloze elleboogschakelaars om de deur te openen.

Residentie Hof van Hoensbroeck Onze VVE is via internet aan het adres van OTD automatische deuren gekomen. Ons contact met de vertegenwoordiger Henk Sletering was zeer vertrouwd en hij heeft een zeer goede offerte gemaakt voor drie automaten en een tag systeem. Ze kwamen met twee monteurs en hebben alles op een dag alles correct gerealiseerd. Wij vinden de kwaliteit en communicatie zeer goed en zullen OTD verder aanbevelen.Ook de nacontrole na twee maanden was naar tevredenheid.
Bestuur Residentie Hof van Hoensbroeck