Zorgcentrum De Amandelboom

Zorgcentrum de Amandelboom ligt middenin een woonwijk, met de rustgevende natuur van Kampen om de hoek. Een modern, nieuw gebouw, met de gemoedelijke en gastvrije sfeer als vanouds. Een locatie met een christelijke grondslag, waar ruimte is voor bezieling en het geloof. Met een uitgebreid activiteitenprogramma, is er altijd wat te beleven in De Amandelboom. Ook kunt u van de rust genieten in de uitgebreide bibliotheek. Een mooie ruimte met knusse zitjes om lekker een boek te kunnen lezen. Naast de zorgappartementen zijn er in het complex ook reguliere appartementen te huur. Voor wanneer u graag in een beschermde omgeving woont en faciliteiten dichtbij wilt benutten.  Kortom, De Amandelboom is een plek met oog voor traditie, waar leven en genieten samen gaan!

OTD heeft in opdracht van en in samenwerking met Mastermate Brinkman bij een bewoner van zorgcentrum De Amandelboom de voordeur geautomatiseerd met de deurautomaat type Gilgen FD20. Samen met de bewoner is de deur dusdanig ingesteld dat deze een gemak is in gebruik. Met een afstandsbediening kan de deur eenvoudig worden geopend.

 

Mastermate Brinkman

 

OTD toegang & comfort B.V. werkt samen met Mastermate aan toegangsoplossingen bij bedrijven, sportclubs, hotels, studenten accommodaties en andere locatie’s waar een toegang moet worden geautomatiseerd of waar toegangscontrole moet worden toegepast.

 

 

Zorgcentrum De Amandelboom U zou ons een plezier doen om ook de directe chef bij OTD te willen informeren dat het contact met de monteur als zeer prettig werd ervaren en de monteur alles netjes heeft gemonteerd en afgewerkt. Er is regelmatig gevraagd hoe het moet worden ingesteld en er is duidelijke uitleg gegeven van de mogelijkheden die er zijn. Aan het einde is alles netjes opgeruimd. De monteur was erg vriendelijk ten opzichte van ons als klant.
Bewoonster Amandelboom - Kampen