Draaideurautomaat FD20

Door uw bestaande of nieuwe deur te voorzien van een draaideur aandrijver krijgt u het comfort van een automatische deur. De doorstroming van personen wordt verhoogd en het openen van zware deuren wordt vergemakkelijkt. Het automatische sluiten van de dubbele of enkele deuren zorgt voor een barrière tegen wind, stof, stank en lawaai.

De draaideurautomaat FD20, fabrikaat Gilgen, is geschikt voor alle draairichtingen en gemonteerd in een aluminium behuizing. Optioneel is een RVS behuizing verkrijgbaar. Vrijwel alle enkele en dubbele deuren zijn te automatiseren. De deurautomaat heeft een geruisloze maar krachtige opening en kan in alle situaties worden gebruikt, zelfs bij harde wind.

De aandrijver ondersteunt functies zoals toegangscontrole (kaartlezers), brandveiligheid, (veiligheids)sensoren, afstandsbedieningen, koppeling met elk intercom of brandmeld systeem en drukknoppen. Steeds vaker worden drukknoppen of elleboogschakelaars draadloos uitgevoerd om kabelgootjes op de muur te voorkomen.

Eigenschappen:
– Elektro-mechanisch openend en veerdruk-elektro mechanisch sluitend
– Instelbare openhoudtijd, openings- en sluitsnelheid
– Push-and-Go instelbaar
– Omkeerbeveiliging en sluitbekrachtiging
– Geruisloos openen en sluiten van de deur
– Zeer betrouwbaar in gebruik
– Koppeling mogelijk met gebouwbeheer systeem
– TüV gecertificeerd (DIN18650)
– Voldoet aan EN16005 norm
– Sluitvolgorde regeling (bij dubbele deuren of tochtsluis)