VvE Blankvoorn II – Papendrecht

OTD toegang & comfort B.V. heeft bij VvE Blankvoorn II te Papendrecht de hoofdingang geautomatiseerd. Ondanks de technische uitdagingen die er waren is er een technisch perfecte installatie aangebracht. De aandrijver is hierbij op de deurvleugel gemonteerd en om in mooie gebouw kabelgoten op de muur te voorkomen is de elleboogschakelaar (drukknop) draadloos uitgevoerd. Vanaf de buitenzijde kan met de mechanische sleutel van het appartement de deur automatisch worden geopend.

Wij hebben hierbij de bewoners een stukje comfort en luxe gegeven door de deur met een deurautomaat automatisch te openen en te laten sluiten.

VvE Blankvoorn II Namens bewoners appartementencomplex Blankvoorn II vermelden wij, dat het automatiseren van onze deuren tot volle tevredenheid is uitgevoerd door OTD toegang & comfort B.V. binnen de afgesproken levertijd en conform de uitgebrachte offerte. Sinds de installatie van de automatische deuropener in opdracht van onze VvE Blankvoorn II door OTD is het komen en gaan naar ons gebouw Blankvoorn II een “makkie”.
Bestuur VvE Blankvoorn II