Onderhoud automatische deuren

Het is verstandig om goed en regelmatig onderhoud te laten doen aan automatische deuren, omdat deze slijtagegevoelige onderdelen hebben. Laat u op tijd reparaties uitvoeren? Dan gaan onderdelen langer mee en bespaart u op de onderhoudskosten. En misschien nog wel belangrijker: u heeft minder storingen.

Regelmatig ofwel periodiek onderhoud aan automatische deuren zorgt voor lagere onderhoudskosten. Welk onderhoudscontract precies geschikt is voor uw automatische deuren, hangt af onder andere van hoe vaak de deuren worden gebruikt en hoe vaak er storingen zijn. Onderhoud is ten eerste ten behoeve van uw automatische deur, die met regelmaat wordt onderhouden. Ten tweede voor uw collega’s en bezoekers, die volledig kunnen vertrouwen op de veiligheid en het comfort. En uiteraard voor u zelf, omdat u er alles aan heeft gedaan om u te verzekeren van een veilige toegangsoplossing met gegarandeerde bedrijfszekerheid en een lange levensduur. Een geruststellend gevoel!

De Europese veiligheidsnorm EN16005 schrijft voor dat er periodiek onderhoud moet worden uitgevoerd aan de deur, op zijn minst 1 maal per jaar. Dit onderhoud moet worden uitgevoerd door een bevoegd servicebedrijf en wordt schriftelijk gedocumenteerd. OTD automatische deuren heeft een uitgebreide range oplossingen en producten die aan deze nieuwe EN 16005 norm voldoen.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor onderhoud aan uw automatische deur? Neem dan contact met ons op.