Impulsgevers

De juiste impulsgevers zijn van belang voor een goede installatie. Waarbij voor de ene situatie een platte elleboogschakelaar, al dan niet draadloos ideaal is, is bij de andere situatie een rode of zwarte paddenstoel drukknop de uitkomst. Een sleutelschakelaar, bewegingssensor, elleboogschakelaar.. er zijn vele manieren om uw deur te openen. En wat dacht u van een draadloze tag waarmee de deur opent als u aan komt loper zonder ook maar iets aan te raken en toch geautoriseerd?

Elleboogschakelaar

Onze zeer fraai vormgegeven platte drukknoppen, ook wel elleboogschakelaars genoemd, zijn geschikt voor het schakelen van elektrische vergrendelingen, automatische deuren of andere toepassingen. De schakelaar kan eenvoudig worden gemonteerd en is zeer geschikt om door kinderen, ouderen en minder validen te worden bediend. Wij onderscheiden ons door geen sticker te gebruiken, welke snel slijtage vertoond maar de letters DEUR OPEN zijn gegraveerd in deze elleboogschakelaar.


Remootio

Uw automatische deur, gemotoriseerde hekwerk, poort of garagedeur openen via een app op uw telefoon? Dit kan met Remootio, een kleine unit, aangesloten aan uw deur welke u via de app kunt bedienen, en zelfs meer!

Deze unit kan op uw Wifi netwerk worden ingesteld en u kunt tot 100 unieke gebruikers toegang geven om de ingang te gebruiken, en per persoon instellen of dit alleen via bluetooth, alleen via uw eigen Wifi netwerk of ook via internet kan. Ook op bepaalde tijden – u bent volledig in controle.

U kunt de app gebruiken, maar ook koppelen met Alexa en Siri, om via spraakbediening uw toegang te openen. Meerdere deuren kunnen vanuit 1 app worden bediend, en voor de echte techneuten is er een open API mogelijk, zo kunt u een eigen scenario schrijven waarbij u de deur, een hekwerk of automatische garagedeur kan laten openen!


Paddenstoel drukknop

Deze paddenstoel slagvaste drukknoppen zijn geschikt voor het schakelen van elektrische vergrendelingen, automatische deuren of andere toepassingen. De drukknop is verkrijgbaar met zwarte of rode bol en is makkelijk te bedienen. Daarnaast zijn de modellen waterdicht en daarom dus ook geschikt voor buitenmontage. Ook is de paddenstoel drukknop eenvoudig draadloos uit te voeren, zo is er geen leidingwerk benodigd.


Wave schakelaar

Steeds vaker toegepast: de wave schakelaar. Moderne, hygiënische wave schakelaar die bediend wordt door een simpele hand- of voetbeweging zonder de schakelaar aan te raken. De contactloze wave schakelaar heeft een instelbare afstand van detectie van 50 – 400 mm.

Meer informatie? Download de PDF: Wave_schakelaar_EN_OTD


Rolstoel drukknop

Voor bepaalde situaties is een speciale drukknop benodigd. Deze rolstoel drukknop voor personen met verlaagde mobiliteit, is uitgevoerd met rolstoel logo en kan worden gebruikt om een deur bijvoorbeeld een langere openhoud tijd te geven of als herkenningspunt voor rolstoelgebruikers.


Infrarood knop

De infrarood knop met een inbouwmaat van 19 mm kan worden toegepast in een smal kozijn. Dit is een contactloze schakelaar met een instelbaar bereik van 30-100 mm. Standaard brandt een rode LED rand en bij bediening zal deze groen oplichten. De infrarood knop is contactloos te bedienen en kan met of zonder achterplaat worden gebruikt.


RVS drukknop

Deze RVS drukknop is een sterke en makkelijk toe te passen onverwoestbare drukknop. Optioneel is een model verkrijgbaar met LED rand, welke in blauw, groen en rood verkrijgbaar is zodat ook in het donker de knop te vinden is, of te gebruiken als indicatie dat de knop is ingedrukt. Te gebruiken met of zonder achterplaat.


Wipschakelaars

Deze drukknoppen (wipschakelaars) zijn geschikt voor het schakelen van elektrische vergrendelingen, automatische deuren of andere toepassingen. De schakelaar kan worden geleverd als puls- of continue schakelaar (houd contact). Er is keuze uit een opbouw- en inbouwuitvoering. De standaard tekst “deur open” kan worden aangepast met een tekst of symbool naar eigen keuze.


Codepaneel

Dit digitaal codepaneel met strak design is een codeslot met meerdere functies. Naast een code kunnen ook contactloze RFID keycards worden geautoriseerd.  Met een simpele handeling veranderd u tevens dit codepaneel in een draadloze drukknop en weer terug in een codepaneel. Zo kunt u bijvoorbeeld ‘s ochtends de toegang vrijgeven en deze in de drukknop modus zetten zodat diegene die na u binnen willen komen alleen de schakelaar hoeven aan te raken. Ideaal voor allerlei ingangen en uitstekend te combineren met een automatische deur.


Druppel en tag lezer

De druppel en tag lezer kan worden gebruikt voor het geautoriseerd openen van een deur. Er zijn diverse lezers verkrijgbaar voor verschillende toepassingen. Ook de aansturing kan via software of via een unieke stand-alone oplossing waarbij voorgeprogrammeerde kaarten worden gebruikt. U kunt alle informatie vinden onder het menu toegangscontrole.