6% regeling BTW

Profiteer nu het nog kan van de 6 procent regeling

Het verbouwen en herstellen van woningen ouder dan twee jaar valt tijdelijk onder de 6 procent regeling voor de btw op de arbeid. Dit tarief geldt alleen voor werkzaamheden die worden afgerond voor 1 juli 2015. Onder verbouwings- en herstelwerkzaamheden wordt verstaan: het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning. Ook valt hieronder het laten installeren van een automatische deur.

Is het niet veiliger, gemakkelijker en schoner om de deur automatisch te openen? En wat dacht u van toegangscontrole op de ingang van uw VvE gebouw? Wie weet hoeveel sleutels exact toegang hebben tot het gebouw? Mogelijk zijn er al talloze extra sleutels bijgemaakt en is het overzicht kwijtgeraakt.

Mocht u als VvE of particulier met woningaanpassing plannen hebben voor het laten installeren van een automatische deur, wacht dan niet te lang. De kans bestaat dat het btw-tarief per 1 juli 2015 wordt verhoogd naar 21%, dit scheelt 15% in de totale kosten van arbeid. Neem voor meer informatie of voor vragen gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.